Από τη Δευτέρα 3 Μαΐου επανεκκινεί μετά από 6 μήνες αδράνειας, ο κλάδος της εστίασης με συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια εργαζόμενων και πελατών.
Τα μέτρα που θα ισχύσουν για την εστίαση είναι:
1)Η παραμονή των πελατών θα γίνεται μόνο σε εξωτερικούς χώρους και δεν θα πρέπει να υπάρχουν όρθιοι.
2)Το προσωπικό θα πρέπει να πραγματοποιεί self test 2 φορές την εβδομάδα,
3)Θα πρέπει να απολυμαίνονται οι κατάλογοι ενώ συστήνεται να υπάρχουν και ψηφιακοί κατάλογοι για μεγαλύτερη ασφάλεια.
4)Σε κάθε τραπέζι μπορούν να κάθονται μέχρι 6 άτομα.
5)Σε όλα τα τραπέζια θα πρέπει να υπάρχει αντισηπτικό.
6)Επιτρέπεται η χρήση των μπαρ, μέχρι 2 άτομα.
7)Τα μαγαζιά θα κλείνουν στις 11 το βράδυ.